Metodistul proiecteaza si dimensioneaza procesele si procedeele specifice de lucru desfasurate intr-o organizatie, specifice sectorului sau domeniului de activitate pentru care are o pregatire initiala adecvata.
Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi
de noapte etc.
Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servir...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic,
gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea
activităţii de conservare a arhivei...
Curs Laborant chimist. Prezentul standard se referă la activitățile desfășurate de laboranții din domeniul serviciilor de alimentare cu apă, cuprinzând competențele necesare.
După obţinerea autorizaţiei I.S.C.I.R, în fiecare an talonul autorizaţiei se vizează de către RSVTI-isctul firmei.
După perioada de 4 ani talonul trebuie schimbat, iar deţinătorul autorizaţiei trebuie să urmeze un curs de pregătire...
Responsabilităţile principale ale unui arhivar sunt: redactarea nomenclatorului arhivistic, gestionarea fondului documentar, prelucrarea documentelor, utilizarea informaţilor din documente, gestionarea activităţii de conservare a arhivei în...
DESCRIEREA OCUPATIEI
Inspectorul de resurse umane, prin poziția pe care o deține în cadrul departamentului de resurse umane, participă activ la gestionarea resurselor umane prin implicarea directă în procesul prin care organizația iși re...